Title of a News Article

İntihara kalkıştı

İntihara kalkıştı
banner206

Şanlıurfa’da kocasından şiddet gördüğünü ileri süren bir kadın evin penceresine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kadın, çıktığı pencereden ağabeyi olduğu belirtilen genç tarafından içeri alındı.

İddiaya göre, Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan, soyadı açıklanmayan Meryem adındaki evli ve 4 çocuk sahibi kadın, kocasından şiddet gördüğünü söyleyerek evin penceresine çıktı. 3 katlı apartmanın en üst katında pencerenin kenarlarına tutunan kadın, annesini olay yerine çağırttı. İtfaiye ve polis ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı kadın, annesinin olay yerine gelmesini istedi.Olay yerine gelen ve kızın ağabeyi olduğunu belirten genç, “Atla aşağıya ben geliyorum oraya. Ben gelirsem seni atarım oradan” diyerek tepki gösterdi. Ardından gelen ve annesi olduğunu belirten bir kadın ise, “Atla atla aşağıya anasıyam ha anasıyam” diye konuştu.

Eve çıkan ve ağabeyi olduğu genç, kolundan yakaladığı kadını camdan içeriye çekmeyi başarırken, kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195