Title of a News Article

İş Adamlarından kutlama geldi

İş Adamlarından kutlama geldi
banner206
 Şanlıurfalı İş Adamları, yeni yıl dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladılar.

İş Adamı Abdurrahman Eyyüpoğlu, yayınladığı mesajında, acısıyla, tatlısıyla; olumlu, olumsuz olaylarıyla 2014 yılını geride bıraktığımızı belirterek, “Büyük beklentilerle yeni bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz. 2015 yılının da ülkemiz ve memleketimiz için olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı maddi ve manevi hazların yaşanacağı bir yıl olması dileğiyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutlar; Hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

İş adamı Selami Deveci de, "Sevinçleri ve üzüntüleriyle 2014 yılını geride bırakarak 2015 yılını huzur ve mutluluk içinde hep birlikte karşılamaktayız. 2015 yılının birlik ve beraberlik içinde milletimiz, ülkemiz, ilçemiz ve bütün insanlık için üzüntü, keder ve felaketlerden uzak sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olması dileklerimle tüm halkımızın ve ülkemizin, yeni yıl sevincini paylaşır, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

İş Adamı Mahmut Zencireğen ise, mesajında, “2015 yılının tüm insanlığa ve özelikle Ortadoğu halklarına barış ve huzur getirmesini dilerim” diye ifade etti.

İş Adamı Emin Yetim de, “2015'e girerken, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum. Kardeşlik temelleri üzerinde dostlukların silinmeyeceği, ümitlerin hiç bitmeyeceği bir yıla daha başlıyoruz. Yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm müslüman ülkelerde, kardeşliğin egemen olduğu; sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye kaydetti.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Adamı Kemal Süt ise, 2015'in ülke, millet ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını dileyerek,  "2015 yılının, ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir'' dedi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Adamı Mithat Arhan ise, mesajında şunları kaydetti:

‘Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı,  daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Yeni yılın Şanlıurfamıza huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’ tan temenni ederek, bu vesile ile tüm halkımızı saygı ve sevgilerimi sunar yeni yıllarını kutlarım.’

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195