Title of a News Article

İŞID 300 PYD'li İnfaz etti.

Kaynak:haberler .com

İŞID 300 PYD'li İnfaz etti.
banner206
 PKK Kuzey Irak ve Türkiye topraklarında konuşlanmış yaklaşık 400 kadar HPG militanı bu gece yarısından itibaren Türkiye sınırının sıfır noktasında bulunan Kobani'ye ulaştı.

Kobani halkı tarafından şehir merkezinde havaya ateş açılarak büyük bir sevinçle karşılanan yaklaşık 400 kadar PKK militanı, yanlarında uçaksavar, doçka anti tank gibi ağır makineli silahlar getirdikleri öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar köyünün sıfır noktasında bulunan Kobani'de konuşlanan HPG militanları IŞİD'le savaşmak üzere doğu ve batı cephelerine gittikleri belirtildi.

IŞİD KOBANİ'DE ESİR ALDIĞI 300 PKK/PYD MİLİSİNİ AKÇAKALE'DE KURŞUNA DİZDİ

Öte yandan IŞİD'in Kobani'nin doğusunda bulunan ve PKK/PYD ile çatıştığı köylerde esir aldığı yaklaşık 300 kadar PKK/PYD milisini Akçakale'de kurşuna dizdiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Kobani'yi doğu, batı ve güneyden olmak üzere üç koldan kuşatıp yoğun top, tank ve füze saldırısına maruz bırakan IŞİD militanları, Kobani'nin doğu köylerinde çatışmada yakaladıkları 300 kadar PKK/PYD esirini üzerleri çıplak olarak yerlerde sürükleyerek Akçakale'ye götürerek burada kurşuna dizdikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195