Title of a News Article

IŞİD İstanbul'a sızdı!

Ümraniye Adem Yavuz Caddesi'nde silahlı saldırıda 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

IŞİD İstanbul'a sızdı!
banner206

IŞİD'E YÖNELİK OPERASYONDA POLİSLERE SİLAHLI SALDIRI

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, El Kaide'ye yakın IŞİD örgütüne yönelik olarak Ümraniye'de daha önceden tespit edilen bazı adreslere operasyon düzenledi. Ancak Adem Yavuz Caddesi Armağan Sokak'taki baskında, şüpheliler polise ateş açtı. 3 polis çatışmada yaralandı. Çıkan çatışmada, biri kadın 2 saldırgan da yaralandı. Yaralı polisler Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurlarının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Yaralı olarak yakalanan 2 şüpheli ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Çatışmanın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Baskın yapılan adreslerden Adem Yavuz Caddesi Armağan Sokak'ta, şüphelilerin polise silahlı saldırıda bulunması üzerine, 3 polis memuru yaralandı. Polis memurlarının saldırıya karşılık vermesi üzerine, biri kadın, iki şüpheli de yaralı olarak ele geçirildi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memurları için hayati tehlike bulunmadığı öğrenildi.

Yaralı olarak ele geçirilen iki şüphelinin ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

EMNİYET'TEN RESMİ AÇIKLAMA

İlk resmi açıklama, saat 22.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: "Bugün akşam saatlerinde Ümraniye Topağacı Mahallesi, Armağan Sokak üzerinde Terörle Mücadele Şubesi unsurlarımızın şüpheli şahıslara yönelik operasyonu sırasında, 3 meslektaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, tedavileri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam etmektedir. Ayrıca, konuyla ilgili olarak terör örgütüne yönelik yapılan bu operasyonda, çıkan çatışma sonucu 2 şüpheli şahıs da yaralı olarak ele geçirilmiştir.


haberler.com

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195