Title of a News Article

IŞİD’in seks hücreleri ortaya çıktı...

.

IŞİD’in seks hücreleri ortaya çıktı...
banner206

Kanlı terör örgütü IŞİD’in Ezidi kadınları hapsettiği korkunç zindanlar bulundu. Kimsenin ne olduğunu anlayamayacağı korku odaları çölün ortasında kumun içine açılan deliklerden oluşuyor. Kapkaranlık hücreler yukardan demir kapaklarla örtülüyor.

Kanlı terör örgütü IŞİD’in Ezidi kadınları hapsettiği korkunç zindanlar bulundu. Kimsenin ne olduğunu anlayamayacağı korku odaları çölün ortasında kumun içine açılan deliklerden oluşuyor. Kapkaranlık hücreler yukardan demir kapaklarla örtülüyor.İnsanın kanının donduran görüntüler SkyNews televizyonunda yayınlandı.

Yezidi kadınları alıkoyan ve kendilerine seks kölesi haline getiren IŞİD militanlarının o kadınları nerelerde sakladığı ortaya çıktı.Kadın esirler ufacık, bir insanın bile zor sığabileceği hücrelerde uyumaya zorlanıyordu.

Kumların içinde gizli kalan yukardan kilitlenen bu kara hücrelerde zavalli Yezidi kadınlar yemek yiyor, saatlerce burada kapalı tutuluyor ve uyuyorlardı.

IŞİD’in merak edilen o kara hüclerinde duvara çizilmekten çok kazınan bir resimse insanın içini sızlatacak türden… Esir kadınlardan biri hücrenin duvarına bir bahçeli ev, ağaç, araba ve çeşitli hayvanlar çizerek sanki eski yaşamının resmetmiş…


Bu resmi çizen kadının başına ne kadar korkunç olaylar geldiği, şu anda nerede olduğu hatta hayatta olup olmadığı bile bilinmiyor tıpkı pek çok esir düşürülen Yezidi kadın gibi…

Terör örgütü IŞİD’in Ezidi kadınları hapsettiği korkunç zindanlar bulundu. Kimsenin ne olduğunu anlayamayacağı korku odaları çölün ortasında kumun içine açılan deliklerden oluşuyor. Kapkaranlık hücreler yukardan demir kapaklarla örtülüyor. (cumhuriyet)

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195