Title of a News Article

İstanbul'da Gülpınar farkı...

İstanbul'da Gülpınar farkı...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar İstanbul'da Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar tarafından çoşkuyla karşılanıyor. Gülpınar'ın katıldığı toplantılarda büyük kalabalıklar oluşuyor.

23 Haziran da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimleri öncesi İstanbul'a gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, bugün bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Bugün ilk olarak  Sancaktepe Marmara et Restaurant Doğulu iş Adamlarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Gülpınar, daha sonra   Ağrılılar  Derneğini ziyaret ederek Ümraniye de bazı Ev toplantısından sonra saat Ümraniye Geniş geri dönüşüm sektöründeki Doğulu iş adamları ile bir araya geldi. Gülpınar, katıldığı programlarda İstanbul seçimlerinin önemini anlatarak  Ak Parti adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar ev sahipliğinde yarın saat 17.00 de Bağcılar ilçesinde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün katılımıyla miting yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 23:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhami harahan
İlhami harahan - 5 yıl Önce

Hava cıva.fıstığel abud

SIRADAKİ HABER

banner195