Title of a News Article

İstanbul'daki hain saldırıda flaş gelişme!

İstanbul'daki hain saldırıda flaş gelişme!
banner206

İstiklal Caddesi'ndeki 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 vatandaşın yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 50'ye yükseldi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Hiçbir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik her türlü oyunda, saldırıda başarılı olamayacak." dedi.

Geçtiğimiz pazar akşamı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı.

BOMBAYI BIRAKAN TERÖRİST YAKALANDI

Caddeye bombayı bırakan kadın terörist saldırının hemen ardından Küçükçekmece'de saklandığı evde yakalandı. Teröristin yakalandığı evde yapılan aramalarda 3 bin 800 dolar, 5 bin avro ve 10 bin lira ile çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 50'YE YÜKSELDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili gözaltı sayısının 50'ye çıktığını söyledi. Bakan Bozdağ, "Her türlü terörü, kim tarafında yapılırsa yapılsın, lanetliyoruz. Terör örgütleri insanlık düşmanlarıdır. Türkiye terörle mücadelesine dün olduğu gibi bugünde kararlılıkla devam ediyor. Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 50 kişiye ulaştı. Hiçbir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik her türlü oyunda, saldırıda başarılı olamayacak." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195