Title of a News Article

İstanbul Heyeti Urfa OSB'ye çıkarma yaptı...

İstanbul Heyeti Urfa OSB'ye çıkarma yaptı...
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen İstanbul Sanayi Odası, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne çıkarma yaptı.

Son yıllarda gelişen ve büyüyen Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımları yerinde görmek isteyen İstanbul heyeti 2 otobüs ile bölgede incelemelerde bulundu. 

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen OSB ziyaretine İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve yönetim kurulu üyeleri ihracaat yapan bazı firmaları gezerek çalışmaları yerindw görme fırsatı budular. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek'in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında, geçtiğimiz yıl protokolü imzalanan ve hızlı bir şekilde yapımı tamamlanan Ayakkabıcılar Sitesinde istihdama büyük destek sağlayacak olan yerli firmaların önümüzdeki günlerde hizmet verecekleri bölgede incelemelerde bulunan Heyet, çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ettiler.

Binlerce kişiye ekmek kapısı olacak olan Ayakkabılar sitesini ziyaret eden İstanbul heyetine, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis  Başkanı Ahmet Altun, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Korkut Polat, Mahmut Akaslan, HOSAB Sosyal Tesisler Müdürü Mustafa Sürücü, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyüp Şelli, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa il temsilcisi Yunus Çolak ta eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2019, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195