Title of a News Article

İstanbul Şanlıurfa Derneği’nde görev değişimi

 İstanbul Şanlıurfa Derneği’nde görev değişimi
banner206

İstanbul’da bulunan Şanlıurfa Yardım ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda İş Adamı Eyüp Göncü başkanlığında yeni yönetim kurulu seçildi.

İstanbul’da ilimizi başarıyla temsil eden Şanlıurfa Yardım ve Dayanışma Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Genel kurulda İş adamı Eyüp Göncü başkanlığına getirilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; İş adamı Ethem Yasak, Av.Müslüm Kayacan, İş adamı Ali Rıza Küçükler, İş adamı Mehmet Ali Fincan, Av.Ahmet Küçük, İş adamı Reşat Akbıyık, Egitimci Sıddık Badıllı, İş adamı Mahmut Şansal.

Başkanlığa seçilen Eyüp Göncü, yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal yardımlaşma derneklerinin öneminden bahsederek, Derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm hemşerilerine teşekkür etti. Bayrağı aldığı yerden daha ileri götürmek için ellerinden gelenin fazlasıyla çalışacaklarını vurgulayan Göncü, amaçlarının sılada bulunan Urfalı hemşerilerinin sıla özlemini bir nebze olsun gidermek ve Urfalı hemşerilerinin İstanbul gibi metropol bir şehirde gözü kulağı olmak olduğunu kaydetti.

Göncü, ayrıştırıcı olmayacaklarını da ve bütünleştirici olacaklarını dile getirerek, tüm Şanlıurfa’ya bağlı ilçe dernekleri ile birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını tabanla tavana bir araya getireceklerini söyledi.    

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195