Title of a News Article

İşte Küçük’ün büyük hedefleri

 İşte Küçük’ün büyük hedefleri
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da hayata geçireceği hedeflerini Urfastar’a açıkladı. Küçük, Urfa’da öncelikle sanayiye önem vereceğini belirtti.

Gazeteci Reşat Uzun, Ahmet Kemal Ayhan, Muhabirimiz Uğur Budak ve Gazetemiz köşe yazarlarımız Yasin Yaşuk ile Aziz Çiftçi, geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa’ya atanan yeni Vali İzzettin Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, bir süre sohbet edildi. Vali Küçük, konuklarına Şanlıurfa’da yapmak istediklerini anlattı. Şanlıurfa’da en çok sanayiye önem vereceğinin altını çizen Küçük, sanayinin yanı sıra eğitim, turizm ve spor alanlarında da önemli çalışmalar yapacağı belirtti. Özellikle sanayinin gelişmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini sözlerine ekleyen Küçük, spor anlamında da her mahalleye futbol sahası ve basketbol sahası yapmayı planladığını kaydetti.

Vali Küçük, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere de dikkat çekerek, seçim çalışmalarının Şanlıurfa’da barış ve huzur içerisinde geçmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaret Gazeteci Reşat Uzun ve Köşe Yazarlarımız Yasin Yaşuk ile Aziz Çiftçi’nin, Vali Küçük’e Urfa’da yapılması gereken konular hakkında görüşlerini aktarması ile sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195