Title of a News Article

İşte Urfa’daki kadınlar günü programları

.

İşte Urfa’daki kadınlar günü programları
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne yönelik programını açıkladı. İki gün sürecek etkinliklerde konserler, buluşmalar ve söyleşiler düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir dizi etkinlikler düzenleyecek. Etkinlikler ilk olarak 7 Mart'ta (YARIN) Şehit Ailelerine yönelik buluşma programıyla başlayacak. Ardından aynı gün saat 13.30'da DSİ Konferans Salonunda Yemek Uzmanı ve Yazar Emine Beder'in 'Hünerler Yarışıyor' programı ile sürecek etkinlikler saat 15.00'de yine DSİ Konferans Salonunda Şanlıurfalı TRT sanatçısı Münevver Özdemir'in konseri ile devam edecek.

Etkinliklerin ikinci günkü durağı olan 8 Mart'ta ise sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde kurum bünyesinde çalışan kadın personellerle kahvaltıda buluşacak. Ardından Eğitimci Uzman Sıtkı Aslanhan'ın GAPTEM Konferans Salonunda saat 13.30'da düzenleyeceği söyleşinin ardından etkinlikler 'Büyükşehir'le Değişime Hazır mısın' ve 'Eğitimde Anne-Kız El Ele' projelerinin başlangıç töreni ile son bulacak.


Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195