Title of a News Article

İzmir’de Urfa rüzgarı

 İzmir’de Urfa rüzgarı
banner206

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ve İzmir’de 8.si düzenlenen Travel Turkey’e Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik değerlerini tanıtıyor.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliğinde organize edilen fuar, Turizm Bakanlığı öncülüğünde düzenleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda hazırlanan ve Şanlıurfa Valiliği, Eyyübiye Belediyesi, Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı, GAP İdaresi ile Şanlıurfalı Sivil Toplum Örgütlerinin ortaklaşa açtığı stant ilgiyle karşılanıyor.

Şanlıurfa standını ziyaret edenleri, Büyükşehir Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Necmi Karadağ, Şanlıurfa Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Hakan Kutluhan, Haliliye Belediyesi Kültür Müdürü A.Kadır Kırıcı, Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürü Sait Atık karşılıyor.

  

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195