Title of a News Article

Jandarma 'nın gururlu günü

Jandarma 'nın gururlu günü
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve beraberindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.   

Türk Jandarma Teşkilatı, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle 183. yıl dönümünde, bayrağının gölgesinde ve görevinin başında olmanın haklı gururunu yaşıyor

Vali Salih Ayhan, kendisini ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz nezdinde  tüm Jandarma Teşkilatının 183. yıldönümünü kutladığı söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ayhan, Jandarma Teşkilatımızın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu kaydederek," Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için 7 gün-24 saat fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."dedi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Vali Salih Ayhan'a Jandarma teşkilatının kuruluşunun yıldönümü nedeniyle Vali Salih Ayhan 'a kabulleri den dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195