Title of a News Article

Jandarmaya suçüstü yakalandılar...

Jandarmaya suçüstü yakalandılar...
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Haliliye İlçesinde bir evin bahçesindeki mozaikleri çıkarmak için izinsiz kazı yapan 5 kişi suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbari çalışma neticesinde; Haliliye ilçesi sınırlarında oturan H.Ş. isimli şahsın evine operasyon düzenlendi H.Ş.’nin evinin bahçesindeki mozaikleri, 4 şüpheli şahıs ile birlikte çıkarmak amacıyla izinsiz kazı yaptığı esnada suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa İl Müze Müdürlüğünce, olay yerinde yapılan incelemelerde; 300 metrekarelik alanda, Roma Dönemine ait yaklaşık 1500-2000 yıllık, mozaik taşları ile örülmüş, çeşitli hayvan ve insan figürlü mozaiklerin bulunduğu tespit edildilirken, bölgenin sit alanı kapsamına alınması için başlatıldı.

Söz konusu olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 5 şahıs hakkında soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
gönülden urfalı
gönülden urfalı - 4 yıl Önce

millet ne yapsın sağlardan hayır görmeyince ölülerden medet umar hale geldi millet aç iş yok ne yapsın define arıyor kazı yapıyor hırsızlık yapsa dahamı iyi

SIRADAKİ HABER

banner195