Title of a News Article

Jandarmayı harekete geçiren olay...

.

Jandarmayı harekete geçiren olay...
banner206

Şanlıurfa'da çocuğu olmayan  bir vatandaş, şeyhin kendisine önerdiği bir yöntemi uygularken jandarmayı harekete geçirdi. Duyanları şaşkına çeviren olay,  deyim yerindeyse tam 'Aziz Nesin'lik bir olay! 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı Yardımcı Köyü'nde oturan, çocuğu olmayan H.C. isimli bir şahıs, doktora gitmesine ve her türlü tedaviyi denemesine rağmen hayal ettiği çocuğuna bir türlü kavuşamıyor. Son olarak şeyhe başvuran ve çocuğunun olmadığını anlatan şahıs,  bir bebeğe kavuşabilmek için şeyhten yardım istedi. 

TAVUĞU ASFALTIN ALTINA GÖMDÜ
İsmi öğrenilemeyen şeyh da, çocuğu olmayan H.C.'ye, ölü bir tavuğu trafik akışının yoğun olduğu bir kavşakta asfaltın altına gömmesi durumunda çocuğunun olabileceğini önerdi. Bunun üzerine harekete geçerek bir tavuk kesen H.C.,  kestiği tavuğu işlek bir yolda asfaltı kazarak gömdü. H.C.'nin asfaltı kazarak bir şey gömdüğünü uzaktan gören bir kişi ise,  son zamanlarda terör olaylarından dolayı şahsın mayın döşeyebilmiş olabileceğini düşünerekten Jandarmaya ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Bomba imha uzmanı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde, asfaltın altına tavuk gömüldüğü ortaya çıktı. 

MOBESELER İNCELENDİ
Jandarma ekipleri, tavuğun neden gömüldüğünü anlayabilmek için kendilerini harekete geçiren şahsı bulabilmek amacıyla bir çalışma başlattı. Çevrede bulunan mobese kameralarının incelenmesi sonucunda tavuğu H.C. isimli şahsın gömdüğü ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, Yardımcı Köyü'ne giderek H.C.'yi gözaltına aldı. Jandarmada olayı anlatan H.C., çocuğunun olmadığını ve bunun için şeyhten yardım istediğini, onun da ölü bir tavuğu trafiği yoğun bir yolda asfalt altına gömmesini istediği ve bundan dolayı böyle bir girişimde bulunduğunu dile getirdi. Şahsın ifadesinin ardından gerçek ortaya çıkarken, jandarmayı da şaşkına uğratan H.C., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195