Title of a News Article

Kaçak yapılarla mücadele sürüyor‏

 Kaçak yapılarla mücadele sürüyor‏
banner206

Eyyübiye Belediyesi, hizmete başladığı günden bu yana ilçede hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapılarla ilgili yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesi 3743. Sokakta hazine arazisi üzerine inşa edilmek istenilen kaçak yapı, bugün Eyyübiye Belediyesi yıkım ekipleri tarafından iş makineleri ile yıkımı gerçekleşti. Olaysız yıkımı gerçekleşen kaçak yapının yerine Eyyübiye Belediyesi, yan tarafta bulunan yeşil alanın devamını yaparak vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.

Hazine arazisi üzerine yapılmak istenilen bu kaçak yapı, bugün 4. Kez yıkıldı. Eyyübiye Belediyesi ise kaçak yapı ile ilgili kararlılığını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; "birinci önceliğimiz olan kaçak yapılarla mücadele konusunda hassasiyetimiz devam ediyor. Özellikle hazine arazileri ve yeşil alan üzerine yapılan kaçak yapılara kesinlikle taviz verilmeyecektir. Belli gruplar tarafından özellikle hazine arazileri yapılmak istenilen kaçak yapılara göz yumulmayacaktır." denildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195