Title of a News Article

Kaçar, “Urfalılar her şeyi biliyor”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zamanda tekrar aday olan Mahmut Kaçar, dergah ve çarşı esnafını gezerek hemşerilerinin dua ve desteklerini istedi.

Milletvekili Kaçar, dergah ve çarşı esnafını tek tek dolaşarak gül hediye etti. Burada esnafla çay ve kahve içerek hem dertlerini hem de önerilerini dinledi.

Kaçar’a, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar  İlçe Ahmet Güntekin ve çok sayıda partililer eşlik etti.

7 Haziran yerel seçimleri öncesi bugün Şanlıurfa’ya gelen Ak Parti Milletvekili adayları GAP Arena Kapalı Spor Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısının ardından SKM’nin belirlediği programlara göre esnaf gezisine çıktılar. Milletvekili Mahmut Kaçar beraberindekiler çıktığı esnaf gezisinde moral depoladı. Kaçar yaptığı açıklamada, “ Şanlıurfa Halkı yapmış olduğumuz yatırımları ve hizmetleri takdir ediyor 4 yıl önce vaat etiklerimizi biliyorlar. Bu seçimin öneminin de farkında, milletimiz her şeyi biliyor bundan da çok mutluyuz esnafımızın yapmış olduğu hizmetleri bilmesi beni mutlu ediyor deme ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 19:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
deniz gül
deniz gül - 9 yıl Önce

senin hakkın 9 değil 1 .sıra olmalı.ama ümitsizlik yok .

bedir polat
bedir polat - 9 yıl Önce

sana katliyorum deniz ama malesef

SIRADAKİ HABER

banner195