Title of a News Article

Kaçar, ziyaretle ilgili konuştu...

Kaçar, ziyaretle ilgili konuştu...
banner206

Ak Parti MKYK üyesi ve aynı zamanda Şanlıurfa milletvekili olan Mahmut Kaçar, 15 Temmuz darbe girişiminde cuntacı askerlerce açılan ateş sonucu yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi gören  vatandaşları ziyaret etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi Mahmut Kaçar " ölümüne kendisini Darbecilere  siper eden Halkımız her türlü takdire şayandır " dedi.
Ankara'nın çeşitli hastanelerinde tedavi gören vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Kaçar, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konu ile ilgili Urfastar'a açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaçar, ziyaretle ilgili şunları ifade etti "15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine kendi geleceğine, iradesine, vatanına sahip çıkma adına sokağa çıkan ama maalesef darbeci, cuntacı, Fetö terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki uzantıları tarafından açtığı ateş sonucu yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine bütün milletimiz adına minnettar olduğumuzu, yanlarında olduğumuzu hem geçmiş olsun dileklerimizi hemde teşekkür dileklerimizi ifade ettik." dedi.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kaçar, yaralı vatandaşların Sokaklarda Halk iradesine sahip  çıkmasından dolayı her türlü takdire şayan olduğunu belirterek " Yaralı kardeşlerim meselenin vatan meselesi olduğunu, bu uğurda canlarını seve seve feda etmek için çıktıklarını ama kendilerine şehitlik değil, gazilik nasip olduğunu dediler. Bizde kendilerine başta Şanlıurfa olmak üzere tüm Türkiye'nin meydanlarda olduğunu ve selamlarını kendilerine ilettik. Bizimde onların orada yaşadıkları gecede mecliste olduğumuzu  mecliste olmamızın Onlara önemli bir güç verdiğini söylediler. Bizde kendilerine aynı şeyi söyledik sizin, meydanlarda olmanız bize mecliste büyük bir moral oldu, büyük bir güç oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız çağrı yapınca milletimiz sokaklara biz ise Millet Meclisine gittik ve darbeciler bir yandan vatandaşın üzerine bomba yağdırırken bir yandan da meclise bomba attılar .Milletimizin bu konudaki duruşu Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ,halkımızında kendi geleceğine sahip çıkması noktasında Allah'ın izniyle bu darbe girişimi başarısız olmuştur. İnşallah bu sıkıntılı günler bir an önce atlatılır . Halka silahlarını doğrultanların, bu terör örgütünün başı da, mensupları da en ağır cezaları çekecektir." 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 00:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195