Title of a News Article

Kaçar’dan anlamlı ziyaret

.

Kaçar’dan anlamlı ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi Mahmut KAÇAR 15 Temmuz’da şehit olan Urfalı hemşehrilerinin ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak İstanbul Esenler’de ikamet eden Şehit Urfalı Mehmet Şefik Şefkatlıoğlu’nun ailesini ziyaret eden Kaçar, daha sonra 15 Temmuz gecesi şehit olan Ümit Yolcu’ile İbrahim Halil Yıldırım’ın anne ve babasını ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Milletvekili Kaçar “ Türkiye’nin dört bir yanında Ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan hain darbe teşebbüsüne karşı milletimizin meydanlara çıktığını tanka, topa, tüfeğe karşı canlarını ortaya koyarak darbecilere geçit vermediğini” ifade etti.

Bu gecede özellikle İstanbul ve Ankara’da bir çok şehidimizin olduğunu ifade eden Milletvekili Kaçar, “bunlardan dört tanesi Urfalı hemşerimiz, şehitlerimiz 15 Temmuz’daki karanlık gecede canlarını feda ederek ülkemizin üzerindeki hain emellere geçit vermediler. Bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Onarın geride bıraktığı aileleri bundan böyle aziz milletimize emanettir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195