Title of a News Article

Kaçırıp tecavüz ettiler, gasp edip boğazını kestiler

 Kaçırıp tecavüz ettiler, gasp edip boğazını kestiler
banner206

Aksaray'da 17 yaşındaki bir kızı zorla kaçıran 2 kişi, genç kıza tecavüz ettikten sonra çantasını gasp edip boğazından ve kafasından yaralayarak tarlada ölüme terk etti.

Olay, Pınar Mahallesi Kavurmacı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saatlerinde çalıştığı kuaför dükkanından evine giden S.I. (17), evine 200 metre kala kimliği belirsiz 2 kişi tarafından bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Şahıslar kızı araçla Aksaray’ın merkeze bağlı Sağlık Kasabası ve Akhisar köyü arasında bulunan boş bir araziye getirdi. Burada S.I.'ya tecavüz ettikleri ileri sürülen kimliği belirsiz 2 kişi ardından kızın çantasını gasp etti. Daha sonra kızın kafasına sopa ile vuran zanlılar, boğazını ve kafasını bıçakla yaraladıkları kızı boş araziye atarak ölüme terk etti. Olayın ardından zanlılar olay yerinden ayrılarak kayıplara karışırken, S.I. boğazından yaralı halde ana yola kadar çıkmayı başardı. Burada yoldan geçen bir otomobili durduran kız yardım isterken, S.I.'yı kanlar içinde görünce duran vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. S.I., hastanede tedavi altına alındı.

Daha sonra polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, tedavisi devam eden S.I., olayın yaşandığı yeri polise gösterdi. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde tüm delilleri bir bir toplayan polis, olayı gerçekleştiren ve kimlikleri belirlenemeyen 2 şüphelinin peşine düştü. Olay yerine gelen S.I.'nın annesi ise kızının zorla kaçırıldığını anlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195