Title of a News Article

Kalkan'la dertleştiler...

.

Kalkan'la dertleştiler...
banner206
Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Güneş ve Hak-İş Konfederasyonu Temsilcisi Hizmet-iş Şube Başkanı Seydi Eyüpoğlu, Karaköprü Belediyesine giderek kızı uyuşturucu batağına düşen Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan ile bir süre görüştü dertlerine ortak oldu.

Şanlıurfa'nın kanayan yarası haline gelen bu illetin yine Şanlıurfa halkının mücadelesi ile sonlanacağını engelleneceğini dile getiren Hizmet-iş Şube Başkanı Seydi Eyüpoğlu “Bu elim olayda bilinsin ki biz değerli büyüğümüz Tahir Kalkan'ın yanındayız derdine ortağız.Buradan bütün Şanlıurfa'ya sesleniyorum çocuklarınıza sahip çıkın diyorum nerede görürseniz duyarsanız emniyet birimlerini haberdar edin Şanlıurfa halkı bu illetin urfa'da kuruması çaba sarf edecek Şanlıurfa Emniyeti de gerekli hassasiyeti gösterdiğine ve göstereceğine de sonsuz güveniyorum ve inanıyorum” dedi.

 

“Dost iyi günde kötü günde yanında olandır”

Şanlıurfa eski Milletvekili ve İş Adamı Mehmet Güneş ise, “ziyaretinde biz dedelerimizden bu yana dost aileyiz biz biriz ve her zaman da beraber olacağız” diyerek, şunları kaydetti;

“Bizim için dost iyi günde de kötü günde de yanında olandır. Tahir Kalkan kardeşimin yanındayım onun acısı benim acım onun derdi benim derdimdir. Peygamberler Şehri Şanlıurfa'yı bu illetten kurtarmak için bütün servetimi de harcamaya razıyım çünkü Şanlıurfa bu kötü durumu hak etmiyor Şanlıurfa bizim memleketimiz çocuklarımızın geleceği için bende varım diyorum.

 

“Şanlıurfalı çocuklar bizim geleceğimizdir”

Tahir Kalkan kardeşimizin yanından tüm Şanlıurfa'lı hemşehrilerime sesleniyorum çocuklarımız bizim geleceğimizdir lütfen onlara sahip çıkalım dertleriyle dertlenelim sevinçleriyle sevinelim bu elim olay hepimizin başına gelebilir duyarlı olmaya davet ediyorum halkımızı Şanlıurfa için emniyet birimlerine yardımcı olmaya davet ediyorum.”

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan da, “Şanlıurfa halkına ve bizzat acıma ortak olmak için beni ziyaret eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu çocuklar bizim herşeyimiz bu çocuklar bizim hayatımız hiç bir baba evladının tırnağına zarar gelsin istemez hiç bir makam hiç bir para çocuklardan daha önemli daha değerli değildir. Lütfen evlatlarınıza sahip çıkın onlarla arkadaş olun dost olun ve bu illetin Şanlıurfa'da bitirilmesi için emniyet birimlerimize yardımcı olun” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195