Title of a News Article

Kameranın yönünü değiştirdiler ve...

Kameranın yönünü değiştirdiler ve...
banner206

 ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde inşaat şirketine giren şüpheliler, güvenlik kameralarının yönünü değiştirdikten sonra içerdeki kasada bulunan 150 bin lira değerindeki altın ve parayı çalarak kaçtı.

Olay, geçen pazartesi günü Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Sürücü'ye ait  inşaat firmasının bürosuna gece giren kimliği belirsiz bir kişi, iddiaya göre güvenlik kameralarının yönünü demir çubukla değiştirdikten sonra yanındaki arkadaşları ile birlikte içeride bulunan çelik kasayı kilidini kırarak açtı. Kasada bulunan 135 bin lira değerinde altın ve 15 bin lirayı çalan şüpheliler, daha sonra otomobille bölgeden uzaklaştı.

Sabah saatlerinde geldiği işyerinin açık ve kasanın kilidinin kırık olduğunu gören Ahmet Sürücü durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis parmak izi incelemesi yaptığı işyerindeki güvenlik kamerası kaydını  incelemeye aldı. Yapılan incelemede, şüpheli bir kişinin işyerinin önündeki ve içindeki güvenlik kameralarının yönlerini elindeki demir çubukla değiştirdiği görüldü. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195