Title of a News Article

Kara haber geldi! 1 Asker şehit

.

Kara haber geldi! 1 Asker şehit
banner206
DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'nde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürerken, dün gece çatışmalar çıktı. Sur'un Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı asker yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "3 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25’te, bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142