Title of a News Article

Karageçili: Esnafın sorunlarını çözeceğiz

Karageçili: Esnafın sorunlarını çözeceğiz
banner206

23 Ocak’ta yapılacak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, seçimi kazanmaları durumunda esnafın sorunlarını çözeceklerini belirtti.

Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu, 23 Ocak 2022 tarihinde Şanlıurfa Kapalı Spor Salonunda yapılacak. 6 bin 668 üyenin oy kullanacağı seçime sayılı günler kala seçim heyecanı da artıyor. Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası’nda daha önce de başkanlık görevini yapmış olan Osman Karageçili, bu seçimde de bu koltuğa talipli oldu.

AŞİRETLERDEN KARAGEÇİLİ’YE DESTEK

İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek üyelerle buluşup destek isteyen Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanıyor. Karageçili’nin İpekyolu Caddesi üzerinde açtığı seçim bürosu da her gün ziyaretçi akınına uğruyor.  Seçim bürosunu ziyaret eden sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birçok aşiretin önde gelen isimleri ve esnaflar, Osman Karageçili’ye desteğini belirtiyor.

KARAGEÇİLİ: “ESNAFIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYORUZ”

 Kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğu görülen Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, yaptığı açıklamada, “23 Ocak’ta seçim yapılacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Esnafımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. İnşallah kazandıktan sonra Urfa’daki esnaflarımızın sorunların tek tek masaya yatıracağız. Şanlıurfa’da çözülebilecek sorunları burada, Ankara’da çözülecek olanları da Ankara’da çözmek için çaba göstereceğiz” dedi.

 “SORUNLAR ÇÖZÜLECEK”

Şanlıurfa’da özellikle servis şoförlerinin yaşadığı bir sorun olan takograf sorununa da çözüm üreteceklerini belirten Başkan Adayı Osman Karageçili, “Ticari taksiler, halk otobüsleri ve servisçi kardeşlerimizin çok sorunu bulunuyor. Kamyoncu ve TIR’cı kardeşlerimizin de takograf ile ilgili sorunları var. İnşallah bu konuda da Federasyon Başkanımızla birlikte ilgili Bakanlıkla görüşüp bu soruna da çare bulacağız” diye ifade etti.

“BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİ SEÇİME BEKLİYORUZ”

23 Ocak 2022 tarihinde Şanlıurfa Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan seçime tüm seçmenleri beklediğini kaydeden Karageçili, “Seçim 23 Ocak’ta yapılacak, bütün kardeşlerimizi seçime bekliyoruz. İnşallah 23 Ocak akşamı seçim sonucu tarafımızca zaferle sonuçlanacaktır. Seçimi kazandığımız takdirde bütün esnaflarımızın sorunlarının çözümü için yoğun çaba göstereceğiz. Seçimimiz Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABER: UĞUR BUDAK

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2022, 14:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
İstanbulda
İstanbulda - 2 yıl Önce

gene aşirete bağladınız

SIRADAKİ HABER

banner195