Title of a News Article

Karagül final mı yapacak?

.

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde çekimleri süren Karagül dizisi, izleyenlerine yepyeni bir bölümle daha gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Karagül yeni bölümünde neler olacak?

Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta.

 

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Narin, oğlunu kaybetmemek için kelimenin tam anlamıyla ateşle oynamaktadır. Ebru alevlerin arasında kaldığı sırada onu kurtarmaya gelen Baran’la birlikte içerde sıkışır kalır. Narin’in Ebru’dan kurtulma çabası gitgide sarpa sarmakta, kendi hayatı da dahil risk altına girmektedir.

Kadriye aileyi yeniden aynı sofra başında toplamak için çabalamakta, Emine’yi bulmak için Maraş’ta var gücüyle onu aramaktadır. Diğer yandan Ebru’nun kaybolmasının sebebinin Kendal olduğunu düşünen Kenan, Kendal’ın üzerine yürür. Kendal ve Kenan’ın savaşlarına yeni bir cephe daha açılmıştır.

Ebru yangından kurtulmuş ve hayat mücadelesine devam ederken, Ada ve Maya’yı kafede asla tahmin edemeyecekleri bir olay beklemektedir. Olanlar Ebru ve bütün çocukları için yeni bir sürecin başlangıcı mı yoksa bitişi mi olacak.

 

 

KARAGÜL FİNAL Mİ YAPACAK?

 Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, 4. sezonu ile Fox ekranlarında yayınlanmaya devam eden Karagül, yeni yılda final yapmaya hazırlanıyor!

 Yönetmen koltuğuna Murat Saraçoğlu’nun oturduğu, başrollerinde Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Çevik, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Saruhan Hünel ve usta oyuncu Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu sezon kan kaybetmeye başlayınca yapımcı Şükrü Avşar işi zirvede bırakma kararı aldı.

 Avşar Film, Karagül’ün final yapmasının ardından yine Fox TV’ye yeni bir dizi hazırlayacağı da gelen haberler arasında.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195