Title of a News Article

Karahan Uslu, Vali Tuna’yı ziyaret etti

.

Karahan Uslu, Vali Tuna’yı ziyaret etti
banner206

Başbakan Başdanışmanı, eski milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulundu.Karahan il olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Başbakan Başdanışmanı, eski milletvekili Zeynep Karahan Uslu, bu akşam Rabia Meydanı’nda düzenlenecek ‘Demokrasi Nöbeti’ne katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Başdanışman Uslu, Urfa temasları kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği Uslu, Vali Tuna ile gündemle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı ziyaret eden Uslu, esnafın sorunlarını dinledi. Uslu, son ziyaretini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye yaptı. Baydilli’yi makamında ziyaret eden Uslu, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

USLU: "KARAKÖPRÜ'DEN YÜKSELEN IŞIK URFA'YI VE ÜLKEYİ AYDINLATACAK"


22. ve 24. dönem Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Zeynep Karahan Uslu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti. Uslu ziyaretinde, "Yapılan projelerle Karaköprü'den yükselen bir ışık  var ve bu ışık daha uzun süre Urfa'mızı ve ülkemizi daha uzun süre aydınlatmaya devam edecek" dedi.

22. ve 24. dönemlerde Şanlıurfa Milletvekili olan ve şu anda Ak Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevini yapan Zeynep Karahan Uslu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti. Zeynep Karahan Uslu ziyaretinde Karaköprü'de yapılan çalışmalar hakkında Başkan Baydilli'den bilgi alırken, bundan sonra yapılacak projeler için destek sözü verdi.

BAYDİLLİ, "ANKARA'DA DESTEK OLDUKÇA DAHA İYİ HİZMET EDİYORUZ"

Eski milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Uslu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaptıkları proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini ifade etti. Baydilli şunları söyledi:  "Değerli vekilimiz bizi ziyaret etti onurlandırdı ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her zaman için vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalara Ankara'da genel merkezde destek olan vekillerimiz oldukça yaptığımız işten zevk alır ve çok daha iyi yerlere getirmek için hizmetler yaparız. Ziyaretlerinden dolayı sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. "

"YEREL YÖNETİMLER VİZYONU EN İYİ KARAKÖPRÜ'DE GÖRÜLÜYOR"

Zeynep Karahan Uslu ise yaptığı açıklamada Başkan Baydilli'nin, Urfa'nın büyüyen ve gelişen yüzünü temsil eden Karaköprü'yü yerel yönetimler anlamında gençliği, dinamizmi ve heyecanı temsil ettiğini söyledi.   Uslu,  "Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den tevarüs eden projeleri başarıyla neticelendirdiğini, kendi vizyonuyla yeni projelerle Karaköprü'ye ufuk katan, bugüne kadar yapılmış olanı bir miras olarak benimseyip gereğini yerine getirerek belediyecilik anlayışında bütünleşik bir yetkin yaklaşım ortaya koydu. Bu yönüyle hem de kendisinin ortaya koyduğu vizyondan ötürü çok memnun olmuş bir Urfalı olarak çok memnuniyet duydum. " diye konuştu.

Uslu,  Ak Parti'nin Türkiye'ye kattığı en önemli vizyonlardan biri olan yerel yönetimler vizyonuyla birlikte bunun uygulamasının en güzel biçimde kendisini gösterdiği ilçelerin başında Karaköprü'nün geldiğinin altını çizdi. Zeynep Karahan Uslu, "Bundan sonra da Karaköprü'ye aynı zamanda Urfa'nın tamamına, geniş ölçekte bölgeye hitap edebilecek projeler, fuar merkezleriyle, turizm projeleriyle Karaköprü'den yükselen bir ışık  var ve bu ışık daha uzun süre Urfa'mızı ve ülkemizi daha uzun süre aydınlatmaya devam edecek" dedi.

Karaköprü Belediyesi ziyaretinde eski milletvekili Zeynep Karahan Uslu'ya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi eşlik etti.

Bugün Demokrasi Nöbeti’ne katılacak olan Uslu, gündemle alakalı bir konuşma da yapacak. 


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195