Title of a News Article

Karahan’dan Yavuz’a ziyaret

 Karahan’dan Yavuz’a ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan,  Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Karahan, son olarak Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette şehit ailelerine her zaman önem verdiğini vurgulayan Karahan, şehit ailelerinin yanında olduklarını ve taleplerinin çözümünde ivme olacaklarını belirtti.

Karahan, Gazi ve Şehitlerimize büyük bir minnet borçlu olduğumuzu belirterek, “Çanakkale Savaşında, Kurtuluş Savaşında ülkemiz için kendi canlarını ortaya koyan gençlerimize olan minnettarlığımız hiçbir zaman bitmeyecektir. Gazi ve şehitlerimize büyük bir minnet borçluyuz. Onlar bizlere bu vatanı emanet ettiler, bizlerde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, anlamlı ziyaretlerinden dolayı Şerdil Karahan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195