Title of a News Article

Karaköprü ailesi iftarda buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir havada geçen iftar yemeğinde, büyük bir aile mesajı verildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ev sahipliğinde AK Parti Karaköprü İl Teşkilatı ve Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri İftar yemeğinde bir araya geldi. Karaköprü’de bulunan bir restaurantta verilen iftar yemeğine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe teşkilatının bütün ana kademeleri katıldı.

Samimi bir havada geçen İftar yemeği öncesi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli misafirlerle tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde konuşan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, “AK Parti teşkilatları bir aile ortamıdır. Bugünde bunun en güzel örneğini yaşıyoruz.  Karaköprü ailesi gerçekten değişen Karaköprü ile birlikte aile olarak ta aynı performansı gösteriyoruz.  Aile olmanın vermiş olduğu bir birlikteliktir bu. Bu birlikteliğin iyi olması sonucu da başarı geliyor. Belediyemizin organize ettiği bu güzel buluşma için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “11 Ayın sultanı olan Ramazan ayındayız. Ramazan ayı İslam dini için çok önemli bir ay… Bu ay bereket, huzur, sağlık, birlik ve beraberlik ayıdır. İnşallah bu Ramazan ayında Suriye’de, Arakan’da yaşanan zulümler durur. Ben bu davetimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195