Title of a News Article

Karaköprü Belediyesi iddialara cevap verdi

.

Karaköprü Belediyesi iddialara cevap verdi
banner206

 Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da düzenlenen ‘Demokrasi Nöbeti’ne katılan Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun ücret almadan programa katıldığını açıkladı.

Karaköprü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nu Rabia Meydanı’nda düzenlenen ‘Demokrasi Nöbeti’ne getirmişti. Bu programın ardından Hatipoğlu’nun Karaköprü Belediyesinden ne kadar ücret aldığı merak ediliyordu. Fakat Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Nihat Hatipoğlu’na para verilmediği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“Prof. Dr. Sayın Nihat HATİPOĞLU, Diyarbakır’daki “DEMOKRASİ NÖBETİ” programının ardından, davetimiz üzerine kendi imkanları ve hiç bir ücret talebinde bulunmayarak Şanlıurfa’ya gelmiştir.

Öyle ki;

Ülkemiz üzerinde gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrası milli birlik ve beraberliğimizin en üst seviyeye çıktığı bu dönemlerde kamuoyunda çıkan bu tür söylemler hem kurumuzu hem de Prof. Dr. Sayın Nihat HATİPOĞLU’nu derinden üzmüştür. Çıkan söylemlerin tamamı gerçeği yansıtmamaktadır...

Prof. Dr. Sayın Nihat HATİPOĞLU’nun nazik davetimizi kabul ederek Şanlıurfa’ya gelmesinden dolayı başta kendisi olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz...

Kamuoyuna saygı ile duyurulur...”

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195