Title of a News Article

“Karaköprü Belediyesinde talan var”

 “Karaköprü Belediyesinde talan var”
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Meclisinden ilçede bulunan gayrimenkullerin satışı ve borçlanma konularında yetki aldı. Duruma tepki gösteren Saadet Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan, “Karaköprü Belediyesinde talan var” dedi.

Karaköprü Belediye Meclisinin Temmuz ayı birleşim toplantıları gergin geçiyor. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantılarda, AK Partili belediye meclis üyeleri ile muhalefet partili meclis üyeleri arasında hararetli tartışmalar yaşanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Temmuz ayı birleşim toplantısında Belediye meclis üyelerinden Meclisinden ilçede bulunan gayrimenkullerin satışı ve borçlanma konularında yetki istedi. AK Partili meclis üyelerinin evet oyu vermesi ile oy çokluğuyla bu yetki Başkan Çiftçi’ye verildi. Buna red oyu veren SP’li meclis üyeleri de, meclis toplantısını terk ederek, bu gündem maddesine tepki gösterdiler.

 

AK Partili 25 üye ‘evet’ dedi

 Saadet Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan, Belediye Meclisinde büyük tartışmalara neden olan bu gündem maddesini Urfastar’a değerlendirdi.

Nihat Çiftçi’nin Belediye Meclisinden ilçede bulunan gayrimenkullerin satışı ve borçlanma konularında yetki istediğini belirten Arslan, “Bu madde, AK Partili 25 meclis üyesinin evet oyuyla oy çokluğuyla kabul edildi” dedi.

 

“Talana onay verdiler”

Arslan, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde gerek Başkan Nihat Çiftçi ve gerekse de SP Başkan adayı Ahmet Güzel ve ekibinin, ‘Karaköprü’nün mal varlığına sahip çıkacağız’ şeklinde söz verdiğini anımsatarak, “Muhalefet üyeleri, verdikleri bu sözlerinde durarak bu talana dur demek istiyorlar. Ve sözünde duruyorlar. Ama ne hikmetse AKP’li meclis üyeleri bu talana onay veriyorlar” diye ifade etti.

SP Karaköprü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan, bu talanı ispatlamak için de şu örneği verdi;

“Merkezi Hükümetin 6360 Sayılı Büyükşehir Yasasında 22. maddede belirttiği üzere ‘Maliye Bakanlığının yapması gerekir’ ancak Karaköprü Belediye Başkanımızın vilayete 1402 m2 arsanın karşılıksız peşkeş çekmesi buna bir örnektir.”

Arslan, bunu da SP’li üyelerin ret ettiğini kaydederek, “1402 M2 Karaköprü Belediyesinin arsasının karşılığı reise kocaman bir AFERİN olarak geri dönmüştür” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 21:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim aslanı iyi tanırım.
ibrahim aslanı iyi tanırım. - 10 yıl Önce

talancının danıskası i̇brahi̇m arslandir ama burda talandan mal kaçıramıyor diye iftiralara başlamış aman ha sayın başkan kendinden uzak tut kendisinin seçildiği parti seçilseydi karaköprüde taş taş üstünde kalmazdı satarlardı.

Açyorum yazanlara
Açyorum yazanlara - 10 yıl Önce

Utanmıyorsunuz demi aynı agızdan bi kaç yorum yazmaya..ayıp ayıp uatanın biraz birde oruç olacaksınız.hokkabaz sahtekardan başka birşey degilsiniz.ne aslanı tanırım ne meclisi ne de karaköprüdeyim ama gunahtır ramazan ramazan bari biraz susun..eyy allahdan korkmayan hokkobazlar...

kadir başak
kadir başak - 10 yıl Önce

Kaaköprü beslemiyo diye bütün bunlar haliliye belediyesininde aciklarini yazsaniz iyi olur nedense fevzi denirkola dokunmuyosunuz ndeni ne acaba

bünyamin arslan
bünyamin arslan - 10 yıl Önce

diger belediyelerin toplantılarına basına acık oluyor ne hikmetse karaköprüde nerdeyse gece yarısı kimse duymadan yapılacak yıllardır yapılan sömürme yetmedi durmak yok calmaya devam : ))

karaköprülü ali
karaköprülü ali - 10 yıl Önce

muhalefet yok di̇ye bunlar meydani boş bulmuş. buradan muhali̇f parti̇ni̇n mecli̇s üyesi̇ arslandan ri̇cam lütfen ali̇baba parkinin ki̇mlere peşkeş çeki̇ldi̇ği̇ni̇ de gündeme geti̇rsi̇n. sefa kooperati̇fi̇ne ai̇t olan ali̇ baba parkinda şuan sn.başkan i̇smar ve cafe gi̇bi̇ i̇ş alanlari kurdurup yandaşlarina peşkeş çekmi̇şti̇r.i̇brahi̇m tatlises parkindaki̇ narlidere lokantasi da esnafa peşkeş çeki̇lmi̇ş. halk i̇çi̇n yapilan parklar halkindir.

bende yazaram
bende yazaram - 10 yıl Önce

Bunların geninde ve anlayışında var.Bu yolsuzluktan oy verenlerde sorumludur....

ömer kara
ömer kara - 10 yıl Önce

helal olsun

Ramazan ilhan
Ramazan ilhan - 10 yıl Önce

Hep o mu ihalere bakın ankara belediyesi ile karakopru belediyesi ihaleleri aynı mı


SIRADAKİ HABER

banner195