Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor kampa gitti

.

Karaköprü Belediyespor kampa gitti
banner206

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezona 3. lig parolasıyla başlayan karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için Kocaeli Kartepe'ye kampa gitti. Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler uğurladı.

Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel futbol kulübü olmak ve 3. Lig'de temsil etmek için Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karaöprü Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmaları için Kocaeli Kartepe'ye hareket etti.

Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde hareket eden takımı Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Asbaşkan Mithat Şaka ve yöneticiler uğurlarken, başarılı bir kamp dönemi geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat yaptığı açıklamada, 3. lig parolasıyla sezonu açtıklarını ve hazırlıkların bu doğrultuda devam ettiğini söyledi.

Başkan Kudat, Faruk Çelik tesislerindeki çalışmaların tamamlandığını ifade ederek hazırlıkların Kartepe'de devam edeceğini dile getirdi. 15 günlük kamp süresinden sonra bayram arası verileceğini ve bayramdan sonra sezona hazır olacaklarını kaydeden Başkan Kudat, hedefleri olan şampiyonluğa sezon sonu ulaşacaklarının altını çizdi.

Karaköprü Belediyespor teknik direktör Yaşar Tosun yönetiminde 15 gün boyunca Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195