Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor lideri gözüne kestirdi

.

Karaköprü Belediyespor lideri gözüne kestirdi
banner206

Karaköprü Belediyespor yarın sahasında grubun lideri Utaş Uşakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı siyahlı ekip tek hedef olarak galibiyeti belirlerken, Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı taraftarın kendilerine destek vermesini istedi.

TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor ligin 15. Hafta maçında grup lideri Utaş Uşakspor ile 11 Nisan Stadında karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Karaköprü ekibi maçtan galip ayrılarak haftalar sonra üç puan almak istiyor.

Teknik direktör Mehmet Yozgatlı yönetiminde maça hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, son idmanda taktik ve 5’e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Mehmet Yozgatlı takımına güvendiğini kaydetti. Yozgatlı, “Hafta başından beri iyi çalışıyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Ben sahamızda oynayacağımız maçta taraftarımızın da bizi desteklemesini ve yanımızda olmasını istiyorum. İnşallah onların da desteğiyle galip geleceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor’un Utaş Uşakspor ile yarın 11 Nisan Stadında oynayacağı maç saat 13.00’te başlayacak. Maçı Sakarya bölgesi hakemi Burak Olcar yönetecek.



Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195