Title of a News Article

Karaköprü'de hedef 200 bin m2 yeşil alan

.

Karaköprü'de hedef 200 bin m2 yeşil alan
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'yü yeşil bir ilçe yapmak için 2017 yılı içerisinde 200 bin metrekare yeşil alan kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı: “2017’de Karaköprü’müz yeşil alanda doruğa çıkacağı yıl olacaktır” dedi.

Karaköprü Belediyesi, 2017 yılına da yeni hizmetler ve projelerle girerken, ilçede yeşil alanı artırmak için yeni parklar ve yeşil alan projelerini hayata geçiriyor. Son olarak Seyrantepe (Maşuk-Toki) Kompleksi projesi ile Doğukent Parkı projelerini duyuran Karaköprü Belediyesi 2017 yılında ilçeyi adeta yeşile büründürecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaptığı açıklamada göreve geldiklerinde Karaköprü'nün daha yeşil bir ilçe olması için çalışacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak, bunu gerçekleştirmek için yeni projelerle yeşil alanı gün geçtikçe artırdıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Yeşil alanlar dünyanın akciğerleridir. Biz de Karaköprü ilçemizde yeşil alanımızı artırmak için yeni parklar, projeler yapıyoruz, zaten Karaköprü'müz Şanlıurfa'da en çok yeşil alana sahip ilçemiz konumunda.  Bizim hedefimiz her yıl bu yeşil alanı artırmak ve yemyeşil bir Karaköprü oluşturmaktır. Bu sene de Seyrantepe (Toki- Maşuk)  Kompleksimizde 11 bin m2, Doğukent Parkımızda da 6 bin m2 yeşil alanı ilçemize kazandıracağız. Bunun yanında yapacağımız yeni parklarımız ve ağaç dikimlerimizle 2017 yılı içerisinde ilçemize 200 bin metrekare yeşil alan kazandırma hedefimiz var. İnşallah her sene bu hedefin daha üstüne çıkarak yemyeşil bir Karaköprü'yü vatandaşlarımıza kazandırırız."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2016 yılında Karaköprü'ye 60 bin m2 yeşil alan kazandırdıklarını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195