Title of a News Article

Karaköprü kırsalında çifte açılış

.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile Karaköprü İlçe Belediyesinin kırsal mahallelere yapmış olduğu hizmetler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Mahallelerine yapılan bu hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Baydilli’ye teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı Ayanlar ve Küçük Alanlı mahallelerinde yaptırdığı sentetik çim sahaları görkemli bir törenle vatandaşın hizmetine sundu.

Düzenlenen açılış törenlerine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Baydilli ve beraberindekiler ilkolarak Küçük Alanlı mahallesinde yaptırılan sentetik çim sahanın açılışını gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyespor’un alt yapı takımı ve Küçük Alanlı Mahallesinin gençleri arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu yapan Başkan Baydilli tesisin hayırlara vesile olmasını diledi.

Küçük Alanlı mahallesinde ki sentetik çim sahanın açılışının ardından Başkan Baydilli ve beraberindekiler Ayanlar mahallesine geçerek burada yaptırılan sentetik çim sahayı vatandaşlarla birlikte hizmete sundu.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli. “Bugün Ayanlar ve Küçük Alanlı mahallelerimizde yaptırdığımız sentetik çim sahalarının açılışını yapıyoruz. Bizim amacımız köydeki çocukların boş zamanlarını spor aktiviteleriyle değerlendirmeleridir. İnşallah toplu taşımalı eğitimin yapıldığı tüm kırsal mahallelerimizde söz verdiğimiz gibi semt sahalarını yapacağız. Bizim derdimiz, Karaköprü’müz. Bizim derdimiz Şanlıurfa’mız. Bizim derdimiz, Karaköprü’deki çocuklarımızın günlerini dolu dolu geçirmeleridir. Açılışını yaptığımız sentetik çim sahalarımız mahallelerimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195