Title of a News Article

Karaköprü parklarla donatılıyor

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçenin değişik Mahallelerinde park yapım çalışmalarına devam ediyor. Parklarda inceleme yapan Başkan Baydilli,  Şanlıurfa’da yeşil alanı en fazla ilçenin Karaköprü olduğunu söyledi.

Yeşillikler içinde bir Karaköprü’yü vatandaşlara sunmak için park yapım, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karaköprü Belediyesi, yeşil alan miktarını her yıl bir önceki yılın iki katı oranında arttırıyor. Karaköprülülerin huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirmesini isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yapılmış ve yapılması planlanan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.

Vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yeşile önem verdiklerini belirten Başkan Baydilli; “Karaköprü Belediyesi olarak yeşile her zaman önem verdik. İlçemizde yapımı devam eden parklarımızda incelemelerde bulunduk. Tabi yaz ayının gelmesi ile birlikte park ihtiyacı daha fazla oluyor. Şanlıurfa’mız sıcak bir bölge olmasından dolayı insanlarımız yaz aylarında parklara ve yeşil alanlara gitme ihtiyacı duyuyor. Biz Karaköprü ilçesi olarak en fazla yeşil alanı olan ilçesi olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah mahallesinde sokağında parkı olmayan bir yer kalmayacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195