Title of a News Article

Karaköprü standına yoğun ilgi

.

Şanlıurfa'da açılan  İnşaat, Dekorasyon ve Mobilya Fuarında Karaköprü Belediyesi'nin açtığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, stantta sergilenen Yaşam Parkı maketi en çok ilgiyi gördü.

Şanlıurfa'da 5.’si düzenlenen İnşaat, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı'nda birçok firma ve kurum stant açarken, Karaköprü Belediyesi'nin standı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Özellikle Karaköprü'nün en prestijli projesi olan Yaşam Parkı'nın maketi vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, yetkililer tarafından vatandaşlara yaşam parkı ile ilgili bilgi verildi. Bunun yanında yaşam parkı içinde faaliyete geçecek olan dağ kızağı da stantta sergilenirken, vatandaşlara nar suyu ikram edildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli fuarın açılışına katılırken, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Karaköprü Belediyesi standını ziyaret etti. Başkan Baydilli Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'ye Yaşam Park maketi üzerinde proje ile ilgili bilgi verirken, Başkan Mehmet Ekinci, projeye hayran kaldı.

Şanlıurfa'nın gelişmesine katkı sunan fuarda Karaköprü Belediyesi olarak yer almak istediklerini dile getiren Başkan Baydilli, "Fuarlar bir şehrin gelişmişliğine katkı sunan en büyük unsurlardandır. Şanlıurfa'da bacasız sanayi olarak inşaat sektörünü tarif edebiliriz. Biz de kendi standımızı açıp fuara katkı sunmak istedik. Özellikle vizyonel projemiz Yaşam Parkın maketini de burada sergiliyoruz, vatandaşlarımız burada projenin içerisindeki her şeyi görebiliyorlar. Bu fuarın açılışına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi'nin standında Karaköprü Belediyesinin yeni maskotu Narkar da büyük ilgi görürken, vatandaşlar Narkar ile hatıra fotoğrafı çektirdi..

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195