Title of a News Article

Karaköprü yolları kilitli parkeyle döşeniyor

.

Karaköprü yolları kilitli parkeyle döşeniyor
banner206

Karaköprü Belediyesi, Atakent Mahallesi’nde başlattığı kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “Kış aylarının bitmesiyle çalışmalarımıza hız verip alt yapısı biten tüm yollarımıza kilitli parke döşeyeceğiz” dedi.

İlçede alt yapısı biten tüm yollarda kilitli parke döşeyerek vatandaşların çamur ve toz sıkıntısı çekmesini istemeyen Karaköprü Belediyesi, yeni açılan ve alt yapısı bitirilen yollarda kilitli parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını artırarak sürdürecek.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Atakent Mahallesi’nde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları devam ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Baydilli yaptığı açıklamada,  Atakent mahallesinde Fen İşleri ekiplerinin alt yapısı bitmiş olan yerlerde çalışmalarına son sürat devam ettiğini kaydetti.

Başkan Metin Baydilli,  ilçede yeni yapılanmanın artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacını karşılamak için yol açtıklarını ve alt yapısı biten yollarda da vatandaşların mağdur olmaması adına kilitli parke döşeyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Baydilli, "Kış aylarında da Fen İşleri ekiplerimiz çalıştı ve ilçemize yeni yollar kazandırdık. Kış aylarının bitmesiyle birlikte ekiplerimiz çalışmalarını hızlandıracak ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeyecek, bunun yanında ihtiyaç tespiti yaparak yeni yollar da açacağız. Biz vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağdur olmaması için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Fen İşleri ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Baydilli Atakent Mahallesindeki kilit parke çalışmalarının bir an önce bitirilmesi ve yolun vatandaşların hizmetine sunulması için ekiplere talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195