Title of a News Article

Karaköprü’de ilaçlama çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa’nın en modern ve en temiz ilçesi olan Karaköprü’de, Belediye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede temizlik ve ilaçlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Baydilli, Çalışmalardan dolayı vatandaşların belediyeye teşekkür edeceğini söyledi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçesi en temiz ve en hijyenik ilçe olmak yolunda ilerliyor. 2 ay önce larvalara yönelik olarak ilaçlama başlatan Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak dolaşarak haşere ve sineklerin üreme noktalarında da her gün ilaçlama çalışması yapıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personelle sohbet eden Başkan Baydilli, temizlik ve ilaçlama konusunda daha fazla özveri ile çalışılmasını istedi.

Karaköprü’nün en temiz ve en hijyenik ilçe olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Baydilli, “Temizlik anlamında Karaköprü Belediyemiz, Şanlıurfa’nın en temiz ilçesi olma yolunda devam ederken, bunun yanında ilaçlama konusunda da Karaköprü’müz inşallah Şanlıurfa’nın en hijyen ve en temiz ilçesi olmaya devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilaçlama anlamında kışlak mücadelesini yaptı. Kışlakla mücadelenin yanında şimdide yeni ekibimiz ve araçlarımızla birlikte ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Ben ekibimize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hiçbir yerden ilaçlama konusunda şikayet almayacağız. Ekiplerimiz Karaköprü’müzün Kırsalı ve Merkezinde tüm alanda ilaçlama çalışmasını yapacak. Umut ediyorum ki vatandaşlarımız ilaçlama konusunda şikayet değil de bize teşekkür edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195