Title of a News Article

Karaköprü’de ramazan dolu dolu geçiyor

.

Karaköprü’de ramazan dolu dolu geçiyor
banner206

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Dergah Cami İmam Hatibi İbrahim ONAT tarafından Kur’an’ı Kerim ziyafeti verilirken, ilahi dinletisi ve sema gösterisi büyük beğeni topladı.

Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi yaptığı etkinliklerle vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Karaköprü Amfi Tiyatro alanında düzenlenen programda Dergâh Camii İmam Hatibi İbrahim Onat tarafından Kur’an’ı Kerim tilaveti yapıldı. Vatandaşlara Kur’an ziyafeti verilen gecede ilahi dinletisi ve sema gösterisi de yapılırken, vatandaşların programa yoğun ilgisi oldu.

Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği programlardan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Ramazan ayı gibi maneviyatı fazla olan bir ayda yapılan Kur’an tilaveti ile ilahi dinletisi ie maneviyata doyduklarını belirttiler. Vatandaşlar yapılan etkinliklerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Programa Karaköprü Belediye Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin eşi Güler Baydilli, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri 7 Haziran’da İlahiyatçı Mehmet Emin Ay’ın sohbet ve dinletisi ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 02:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195