Title of a News Article

Karasevda: "En aktif il müdürlüğüyüz"

.

Karasevda: "En aktif il müdürlüğüyüz"
banner206

 Şanlıurfalı işadamlarıyla bir araya gelen İŞKUR Müdürü, kurumun destekleri hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İŞKUR Müdürü Necdet Karasevda, “Türkiye’nin en aktif İl Müdürlüğüyüz. Anadolu insanını devletimizin desteklerinden haberdar etmeye ve yararlandırmaya çalışıyoruz”.

TÜMSİAD üyesi Şanlıurfalı işadamları İŞKUR Müdürüyle, kurum tarafından sağlanan desteklerin konuşulduğu toplantıda bir araya geldi. Genç TÜMSİAD Üyelerinin de hazır bulunduğu ve oldukça verimli geçen toplantıda İŞKUR tarafından sağlanan teşvik ve destekler anlatıldı.

 

SADIK SADE: BU DÖNÜŞÜMÜN KIYMETİNİ İYİ BİLMELİYİZ

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, iş adamlarının ve yatırımcıların devletin desteklerinin birçoğundan haberdar olmadıkları için böyle toplantılarla bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Yatırımcıların ayağına kadar gelerek devletin sağladığı imkânları anlattığı için İŞKUR Müdürü Necdet Karasevda’ya teşekkür ettiklerini söyleyen Başkan Sade, “Haklarımızı ne kadar iyi bilirsek önümüzün o kadar açılacağına inanıyorum. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ilimiz ve ülkemiz adına gururla müşahede ediyoruz. Eskiden kapalı kapılar arkasında yandaş insanlara sunulan imkânlar bugün bizzat en üst amirleri tarafından ayağımıza kadar getiriliyor. Bu dönüşümün kıymetini iyi bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

ZENGİN OLMAK, KÂRUN OLMAK DEĞİLDİR

Konuşmasının başında İŞKUR hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Necdet Karasevda, son yıllarda kurumda yaşanan dönüşüm ve gelişmelerin devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Karasevda, “Eskiden muktedir insanların, torpilli kimselerin yararlandığı devlet imkânları bugün asıl muhataplarına ulaştırılıyor. Geçmiş yıllarda Anadolu insanının bu desteklerden haberi bile yoktu. Ne mutlu bizlere ki; devletimizi imkânlarını hak eden vatandaşlarımıza anlatma şansı yakalıyoruz. Devletimizin vatandaşları için hak olarak gördüğü şeyleri sunmaya aracılık ediyoruz. Sunulan desteklerin sadece maddi boyutu değil, manevi ve sosyal boyutu da bizi yakından ilgilendiriyor ve mutlu ediyor. Zira bizler yani Anadolu insanları, zengin olmayı Kârun olmak gibi algılamıyoruz. Parayı kalbimize değil cebimize koymak gerektiğine inanıyoruz” dedi.

 

İŞKUR RESMİ İSTİHDAMIN LOKOMOTİFİDİR

“İŞKUR Türkiye’de resmi istihdamın lokomotif kurumudur. Kurumun en aktif İl Müdürlüğü olduğumuz için de ayrıca guruluyuz. Geçmiş yıllarda 1 buçuk katta hizmet veren kurumumuz, bugün 5 katta, açık ofis şeklinde Avrupa standartlarında hizmet vermektedir. Toplum Yararına Çalışma Programıyla binlerce insanımıza ekmek kapılarını açtık. Sadece 2015 yılında 14.500 kişi bu imkândan yararlandı. İşsizlik sigortası tam manasıyla işinden ayrılanlar için büyük nimet.. İşbaşı destekleri yatırımcılarımız tarafından mutlaka değerlendirilmesi gereken bir fırsat. Desteklerimizden yararlanmak isteyen herkesi kurumumuza bekliyorum”.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195