Title of a News Article

Karşıyaka asfalta kavuştu

Karşıyaka asfalta kavuştu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalın yanı sıra merkez ilçelerde alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Karşıyaka Mahallesinde başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.

Karşıyaka mahallesinde eni yerleşim alanı olan bölgede konutların ağırlıklı olduğu 545. ve 547. sokaklarda asfalt çalışması yapan ekipler kış ayları öncesinde yaşanacak olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

 

İKİNCİ 35 METRELİK YOLDA ASFALT HAZIRLIĞI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Karşıyaka Mahallesi 545. ve 547. Sokakta yürütülen asfalt çalışmasının ardından Karaköprü'de yeni açılan 35 metrelik Atatürk ve  Fatih Sultan Mehmet Bulvarlarında asfalt çalışması başlatacak.

Asfalt çalışması öncesinde bölgede alt ve üst yapı çalışmalarına sürdüren Büyükşehir Belediyesi, başta ŞUŞKİ olmak üzere TEDAŞ, Telekom, Doğalgaz ekipleriyle koordineli bir şekilde hazırlıklarını devam ediyor.

 

KARAKÖPRÜ GAP BULVARINDA DOLGU ÇALIŞMASI

Şanlıurfa merkezde yaşanan trafik sorununu çözmek için Karaköprü'de Çevik Kuvvet Kavşağındaki GAP Bulvarı'nın genişliğini yeni düzenlemelerle 50 metreye dönüştürmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri bulvarda kazı ve dolgu çalışmasını sürdürüyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195