Title of a News Article

Katil zanlıları yakalandı! İşkence yapılarak öldürülmüştü...

.

Katil zanlıları yakalandı! İşkence yapılarak öldürülmüştü...
banner206
 Oğlunun borcuna karşılık 65 yaşındaki baba Kemal Ülgen’i işkence ederek ölümüne neden olduğu öne sürülen 7 kişi şafak vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şanlıurfalı Kemal Ülgen, Devlet Su İşleri’nden emekli olduktan sonra Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yaşamaya başladı. İnşaat taşeronluğu yapan ve Şanlıurfa’da çok sayıda gayrimenkulü olduğu öne sürülen Ülgen, geçen 15 Eylül’de evinden çıktıktan sonra, ortadan kayboldu. Ülgen’in eve dönmemesi üzerine yakınları, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu. Adana’daki oğlu Mehmet Ülger’in  700 bin lira  borçlu olduğu kişiler tarafından tehdit edildiği öne sürülen Ülgen’i bulmak için polis harekete geçti. Ekiplerin araştırması sonucu Kemal Ülgen, 21 Eylül sabahı Barbaros Mahallesi’nde sokakta baygın halde bulundu. Vücudunda işkence ve darp izleri olan Ülgen, Adana Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 1 haftadan bu yana hastanede tedavi gören Ülgen doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.  

Cinayet ve Gasp Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmada, 4 çocuk babası Kemal Ülgen’in oğlu Mehmet’in kumar tutkunu olduğu, bu nedenle de sürekli borçlandığını tespit etti. Mehmet Ülgen’in yaklaşık bir ay önce Adana’da karıştığı bir dolandırıcılık olayı nedeniyle 700 bin lira borçlandığını belirleyen polis, Kemal Ülgen’in de bu nedenle öldürülmüş olabileceğini değerlendirerek, araştırmasını genişletti. Hazırlıklarını tamamlayan polis, belirlenen adreslere Özel Harekat Timleri’nin eşliğinde şafak vakti  baskın yaptı. Şüphelilerin evlerine kapıları koçbaşı ile kırılarak girildi. Kemal Ülgen’in kaçırılıp işkence yapılarak öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen  Yakup Altun, Yusuf Altun, Ramazan Oğuz, Ahmet Aslan, Burak Korkmaz, Rıdvan Duman ile Mehmet Ali İlhan yataklarında yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195