Title of a News Article

Kaya, Kadın personelleriyle bir araya geldi

Kaya, Kadın personelleriyle bir araya geldi
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kurumda çalışan kadın personeller ile bir araya geldi. 

Başkan Kaya, burada verdiği mesajında şunları söyledi;

"Kadın, toplumun dayanak noktası ve sürdürücüsüdür. Bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Kültürün ve geleneğin koruyucusudur kadın; anasının dilinde tanır ve öğrenir insan dünyayı… Erkekle beraber toplumun diğer yarısıdır kadın. Yarısı olmadan tam olamaz toplum. Yarısını yok sayarak varlığını sürdüremez toplum. Annemiz, kardeşimiz, kızımız, eşimiz olmadan güzelliğini görebilir miydik dünyamızın? Ne yazık ki bültenlerde kadına yönelik şiddet haberleri sayıca artmaya devam ediyor. Bizi derinden yaralayan bu tür hadiselerin önüne geçileceğini, herkesin bu noktada tek yürek olarak kadına şiddete ve ayrımcılığa dur diyeceğini biliyorum. Başta şehit annelerimiz olmak üzere Peygamber Efendimizin (S.A.V.) ‘’Cennet anaların ayakları altındadır.’’ sözüne muhatap olan tüm dünya kadınlarının bu özel gününü tebrik ediyor, gösterilen hassasiyetin etkin bir farkındalığa dönüşerek her gün hissedilmesini ve insan hakları temelinde bu mücadelenin küresel bir bilince vesile olmasını temenni ediyorum.

Öte yandan oda toplantı salonunda ağırlanan kadın personellere Başkan Mehmet Kaya birde hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2021, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195