Title of a News Article

Kaya; “Kazanan Türkiye oldu”

 Kaya; “Kazanan Türkiye oldu”
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  halk oylaması ile ilk defa Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığını hatırlatarak, sonucun Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Seçimlerin demokrasi şöleni olduğuna dikkat çeken Başkan Kaya,  Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte ekonomik istikrarın sağlanması ve çözüm süreci gibi önemli süreçlerin daha da anlam kazanacağına vurgu yaptı.

Türkiye’de huzur ortamının oluşması için birlik beraberlik içerisinde çalışmak gerektiğini kaydeden Başkan Kaya, “Bundan sonra da 2023 hedeflerine odaklanmalıyız. Halkın iradesinin doğrudan sandığa yansıdığı bu seçimde kazanan Türkiye olmuştur” diye konuştu.

Yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümete yeniden yol göstereceğine ve meclise destek olacağına da değinen Başkan Kaya; “ Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılından beri yaptığı çalışmalarla da tüm halkın gönlünde taht kurmuştur.     Bu yüzden  Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağına olan inancımız da tamdı.  Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195