Title of a News Article

Kaya mesaj yayınladı

Kaya mesaj yayınladı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Kaya, mesajında, “Destana dönüşen o gün, devletimizin içinde yuvalanan, bir kanser gibi milletimizin etrafını sarmış olan FETÖ ve ilişikli olduğu dış güçler, birlik ve beraberliğimizden süregelen milli mücadele ruhunun sönmeyen ateşinde küle dönmüştür” dedi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

15 Temmuz, Türk Milletinin bağımsızlığını korumak için her daim canından vazgeçebileceğinin bir kanıtı olarak şanlı tarihimizde simgeleşmiştir. Bu topraklara gönülden bağlı, bayrağını mukaddes sayan insanımız hain darbe girişiminin yaşandığı gün teröre, terör odaklarına ve dış müdahalelere karşı bir kez daha ‘’ Yeter artık söz milletindir.’’ diyerek tepkisini ortaya koymuştur.

Destana dönüşen o gün, devletimizin içinde yuvalanan, bir kanser gibi milletimizin etrafını sarmış olan FETÖ ve ilişikli olduğu dış güçler, birlik ve beraberliğimizden süregelen milli mücadele ruhunun sönmeyen ateşinde küle dönmüştür.

Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi;  Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, canını seve seve feda etmekten çekinmeyen Aziz Milletimizin, silaha, tanka, topa, uçağa karşı  şanlı direnişi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı ve Emniyet güçlerimizin can siperane mücadelesi sayesinde darbecilere hak ettiği dersi vermiş,  hedefine ulaşamadan engellenmiştir.

Bu hain darbe teşebbüsüne geçit vermeyen Aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbeci hainlere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195