Title of a News Article

Kaya, Miraç Kandilini kutladı

.

Kaya, Miraç Kandilini kutladı
banner206
Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Miraç’ın İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Muhammed peygamberin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirten Başkan Kaya, “Feyiz ve bereket iklimi üç aylarda, gönüllerimizi aydınlatan kandiller zincirinden bir halka olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Her şeyden önce Miraç’ın Hz. Peygamberimiz ve her Müslüman için manevi bir terfi olduğunu kaydeden Başkan Kaya, “ Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesile ile yüksek insani sorumluluklar üstlenmek demektir. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir.” dedi.

Mübarek gün ve gecelerin bugün eriştiği anlamları ihmal etmeksizin değerlendirmek gerektiğini de kaydeden Başkan Kaya; “Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.” diye konuştu

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195