Title of a News Article

Kaya, o sayıyı açıkladı...

.

Kaya, o sayıyı açıkladı...
banner206
 Şanlıurfa’da bu yıl 3.’sü düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ziyaretçi sayısı beklenenin üzerinde gerçekleşti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 3- 6 Mart 2016 tarihleri arasında düzenenlenen açılışını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’in yaptığı Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı yaklaşık 28 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl düzenlenen fuara  ilginin oldukça fazla olduğunu kaydeden Kaya, çoğunluğunu ulusal bazlı firmaların oluşturduğu 170 firmanın fuarda stand açtığını ifade etti.

Fuarların önemine de değinen Kaya, fuarların bir ilin ekonomisine, ve tanıtımına oldukça katkı sunduğunu ve ziyaretçilere yeni teknolojileri tanıma fırsatı verdiğini açıkladı. 

Fuar aracılığıyla çevre illerden gelen insanların çeşitli sektörlere katkı sağladığını belirten Kaya; “ Fuarımız daha güzel olabilirdi. Insanların ihtiyaçlarını giderebileceği alanların olması fuarları daha etkin kılmaktadır. Ilimiz coğrafi açıdan olukça önemli bir merkezde yer almaktadır.  Çok verimli tarım arazilerine ve uygun iklim koşullarına sahip bir ildeyiz. Her alanda markalaşmalıyız. Kalıcı Fuar alanının olmasına önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye bu yöndeki çalışmalarını hızlandırdığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Fuar alanımız olmamasına rağmen bu yıl ki fuarımız oldukça görkemli geçti ve katılımcı sayımız beklenenin üzerindeydi. Temennimiz önümüzdeki yıl düzenlenecek olan fuarları kalıcı fuar alanımızda daha teknolojik bir ortamda gerçekleştirmektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195