Title of a News Article

Kaya, yaraya parmak bastı!

.

Kaya, yaraya parmak bastı!
banner206

 Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Oda-Borsa Müşterek Toplantısı’nda konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, cazibeli sulama imkanları ile birlikte çiftçinin elektrik sorunundan kurtulacağını söyledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıkoğlu ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Çalışma Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik’in konuk olduğu, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Şanlıurfa Oda ve Borsa Müşterek Meclis Toplantısı’na katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’da bir çok başarılı projelere imza attığını ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik’in Urfa’ya yaptığı hizmetlerin inkar edilemeyeceğini aktaran Kaya, Suruç Sulama Projesi ile birlikte üretimin daha da artacağını ve cazibeli sulama çalışmaları ile birlikte de çiftinin elektrik sorunundan kurtulacağını kaydetti.

İstikrarın ve huzurun, gelişen ekonomi ile sağlanacağını belirten Başkan Kaya;  Faruk Çelik döneminde yapılan sağlık ve eğitim yatırımlarını anlattı.

 

TOBB BAŞKANIMIZ URFA SEVDALISIDIR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Şanlıurfa sevdalısı olduğunu ifade eden Kaya, Hisarcıklıoğlu’nun Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın projelerinde hep destek olduğunu ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığını söyledi.

Kredi Garanti Fonu’nun Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasında hizmet vereceği mijdesini de veren Kaya, Ticaret Borsası’nın Projelerinde verdiği destekten dolayı da Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195