Title of a News Article

Kaya’dan birlik beraberlik mesajı

 Kaya’dan birlik beraberlik mesajı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Vergi Haftası etkinlikleri nedeniyle yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir ve beraberindeki Vergi Dairesi Müdürleri 26. Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir ve beraberindekilere de teşekkür etti.  Vergilerin ülke ekonomilerinin temel taşı olduğunu kaydeden Başkan Kaya, vergilendirilmiş kazancın ise kutsal olduğuna vurgu yaptı.

Şanlıurfa’nın ve Ülkemizin kalkınması için  sanayicilerin ve tüccarların birlikte hareket etmesi ve tüm mükelleflerin vergilerini zamanında ödemesi gerektiğini  kaydetti.

Şanlıurfa’nın tarım potansiyeli hakkında da Demir ve beraberindekilere bilgi veren Başkan Kaya, vergi bilincinin oluşması için Vergi Haftası Etkinliklerinin çok faydalı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir de 26. Vergi Haftası Etkinlikleri hakkında bilgilere vererek kendilerini ağırladıkları için Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195