Title of a News Article

Kaya'dan çağrı...

.

Kaya'dan çağrı...
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 2014 yerel seçim sonuçlarının Türkiye’nin geleceğine yön vereceğine inandıklarını belirterek seçim öncesi yükselen siyasi tansiyonun da düşmesini ve artık gündemin ekonomi olmasını istediklerini söyledi.

Seçim sonuçlarının ülkedeki olumsuz havayı yumuşatacağını umut ettiklerini dile getiren Başkan Kaya,  yeni gelişmelerin ekonomik durumun normalleşmesini de sağlayacağını belirtti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ülkedeki negatif havanın kaybolmaya başladığını sözlerine ekleyen Kaya, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşundan sonra tüm ülke halkı istikrarın sürmesinden yana oy kullanarak kendisine destek verdi.  Seçim sonuçları da gösteriyor ki;  halk gerçekten hükümetimize ve Başbakanımıza inanıyor ve güveniyor. Halkın hükümete ve çözüm sürecine inancı tam. ”dedi.

Seçimlerden sonra çözüm sürecinin daha iyi işleyeceğini de belirten Başkan Kaya,  istikrarın devam etmesi durumunda faiz ve enflasyonun düşeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195